Σάλος στην Ουαλία: 18χρονη ερωτεύτηκε τον αδερφό της και τον βοηθούσε να βιάζει παιδιά

Οι δικαστικές αρχές της Ουαλίας ήρθαν αντιμέτωπες με μία φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, επιβάλλοντας ποινή κάθειρξης συνολικά 38 ετών για δύο αδέρφια που τραβούσαν φωτογραφίες ο ένας τον άλλον να κακοποιούν και να βιάζουν παιδιά.

Πιο αναλυτικά, η 18χρονη Emily Thomson «ερωτεύτηκε» τον ετεροθαλή αδερφό της, Matthew David Thatcher (26), τον οποίο βοηθούσε να «ψαρέψει» τρία νεαρά θύματα που έκλαιγαν «σαν να μην μπορούν να ανασάνουν» ενώ υποβάλλονταν επανειλημμένα σε σεξουαλικές επιθέσεις.

Παράλληλα, το ζευγάρι από την Νιθ τραβούσε εκατοντάδες φωτογραφίες ενώ κακοποιούσαν τα παιδιά και στη συνέχεια μοίραζαν το υλικό μεταξύ τους και με την 28χρονη Mandy Wright. Στην ακροαματική διαδικασία στο Ανώτατο Δικαστήριο του Κάρντιφ αναφέρθηκε πως η Thomson «τυφλώθηκε από τον έρωτά της» για τον Thatcher και «δεν τον έβλεπε ως συγγενή», σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Wales Online.

Η καταγγελία στην αστυνομία για τη δράση των τριών κατηγορουμένων έγινε όταν ο Thatcher κανόνισε να συναντήσει μια γυναίκα που πόζαρε ως 14χρονη στο Facebook, έχοντας ανταλλάξει πριν μαζί της σεξουαλικά μηνύματα.

Έτσι, οι ουαλικές αρχές ανακάλυψαν κρυμμένες εκατοντάδες άσεμνες φωτογραφίες παιδιών, που είχαν τραβήξει οι τρεις τους, συμπεριλαμβανομένων και δεκάδων που απεικόνιζαν την κακοποίησή τους. Και οι τρεις αποδέχθηκαν στις συνολικά 36 κατηγορίες εις βάρος τους, ανάμεσά τους και αυτή της σεξουαλικής κακοποίησης τριών θυμάτων ηλικίας κάτω των 16 ετών, και προφυλακίστηκαν.

Σάλος στην Ουαλία: 18χρονη ερωτεύτηκε τον αδερφό της και τον βοηθούσε να βιάζει παιδιά

«Οι φωτογραφίες και τα μηνύματα έδειξαν μια ανεύθυνη αδιαφορία για την υγεία των παιδιών. Ο Thatcher διαπίστωσε πως ήταν ικανός να κάνει τα πιο φρικτά πράγματα. Ενεπλάκη σε κάτι από το οποίο δεν μπορούσε να ξεφύγει. Αυτό που συνέβαινε ήταν τρομερό», είπε η Δικαστής Eleri Rees.

Η Wales Online αναφέρει ότι οι γιατροί κατέθεσαν πως ένα από τα θύματα είχε υποστεί «χρόνια σεξουαλική κακοποίηση» στα χέρια του Thatcher, που τελικά καταδικάστηκε σε 26 φυλάκισης, ενώ η Thomson καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης. Η Wright καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκισης, κατηγορούμενη μεταξύ άλλων για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

«Οι λεπτομέρειες και η φύση της κακοποίησης δια χειρός των τριών αυτών ατόμων υπήρξαν οδυνηρές ακόμη για τους έμπειρους ειδικούς που διεξήγαγαν την έρευνα. Θα ήθελα να συγχαρώ δημοσίως τα θύματα για το θάρρος τους- έχουν βιώσει πράγματα που κανείς δεν θα έπρεπε να έχει ζήσει», σχολίασε η Karen Thomas, από την αστυνομία της Ουαλίας.

Πηγή: Topnews.gr